Blog / Recenzii Mobile > Android > Orange Tablet - o tableta Andoid de 7 inch

Orange Tablet - o tableta Andoid de 7 inch

Published by admin on 07-Jan-2011 (3211 vizualizari)

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi şi oferă acces la aplicaţiile din Android Market prin sistemul său de operare Android 2.1.

Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter. Totodată, este şi un bun instrument de business. Aceasta permite aplicaţii web-based sau Android pentru vânzare, raportare sau gestiune a timpului şi a resurselor.

În cadrul abonamentului achiziţionat împreună cu Orange Tablet, clienţii au acces nelimitat la internet, 100 SMS/lună în reţea, opţiunea Happy Night (între 00:00 şi 07:00), Cost Control şi upload la viteză ridicată de până la 1.46 Mbps.

Abonamentul permite şi servicii de voce mobilă, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard: 0,146 euro/min în retea şi 0,198 euro/min în alte reţele naţionale. De asemenea, clienţii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video în reţea şi 30 MMS.

Orange Tablet poate fi folosită şi ca ramă foto digitală, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD.

Tableta este compatibilă cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 şi include 2 camere video, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.Navigare articole
Articolul anterior Coduri secrete pentru telefoanele Android Allview AllDro prima tabletă PC românească, acum şi 3G Articolul urmator

Rating 2.86/5
Rating: 2.9/5 (301 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
2 + 7 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori