Blog / Recenzii Mobile > Android > Allview AllDro prima tabletă PC românească, acum şi 3G

Allview AllDro prima tabletă PC românească, acum şi 3G

Published by admin on 19-Jan-2011 (2931 vizualizari)

Compania Visual Fan a anunţat că tableta de Internet Allview AllDro permite, mai nou, utilizatorilor să se conecteze la Internet şi prin 3G.

Conectivitatea 3G HSDPA este posibilă cu ajutorul unui dongle 3G (modem extern) compatibil cu orice reţea. Pentru utilizatorii care folosesc deja tableta, acest modem va putea fi achiziţionat ca accesoriu AllDro, în timp ce pachetul AllDro 2 GB + dongle 3G se va găsi pe piaţa la preţul promoţional de 999 lei.

Allview AllDro prima tabletă PC românească permite celor care doresc mai multa mobilitatea in comunicare se bucure de toate beneficiile unei tablete PC la un preț mult mai mic spre deosebire de iPad sau Samsung Galaxy Tab.

Prețul pentru o tableta Allview AllDro începe de la 849 ron pentru varianta de 2GB si ajunge la 999 lei pentru varianta 3G.

AllDro integreaza functii multimedia, office si de comunicare de ultima generatie, conectare la Facebook, acces la email, deschiderea si editarea de documente office (Word, Excel etc), mesagerie instant (Yahoo Messenger, Skype, Facebook Chat, posibilitatea de a citi carti electronice (E-book). Permite efectuarea apelurilor VOIP iar cu ajutorul cablului HDMI inclus, permite redarea fotografiilor si materialelor video FullHD pe televizor.
Allview AllDro are o memorie interna de 2 de GB sau 4 GB care poate fi extinsa la 32 de GB.
Portul mini USB faciliteaza transferul datelor din tableta in PC si invers. Cu reteaua wireless pornita tableta iti ofera libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore, in timp ce, ascultand muzica timpul de folosire ajunge la 30 de ore.
mai multe detalii si imagini...

Deschideti cu usurinta documente office cu ajutorul aplicatiei Office Suite. Fie ca sint pe cardul dvs de memorie, fie ca le primiti pe mail ca attachment.

Cu ajutorul lui ALLDRO puteti avea acces instantaneu la contul dvs de Push Mail oferindu-va un mod natural de a va deschide casuta de email. Cand doriti sa va concentrati asupra unui singur email, rotiti tablet PC-ul ptr. a avea o ai buna perspective asupra continutului. Attachment-urile le deschideti direct cu aplicatiile Office instalate

Aveti acces la site-urile de socializare. Acum le puteti arata si altora cum v-ati distrat sau ce ati vizitat in vacanta. O puteti face pe Facebook. Sau efectuati apeluri gratuite pe Skype, Yahoo sau Nimbuzz.

Ebuddy reprezinta serviciul de mesagerie online pentru MSN, Yahoo, Gtalk, Facebook, ICQ, MySpace si AIM (AOL). Cauta-ti prietenii si stai de vorba cu ei. E foarte simplu

Ptr. cei pasionati de lectura, ALLDRO dispune si de Cititor carte electronica (E-book), care va permite sa cititi o carte in format electronic avand disponibile optiuni similare cu cele dintr-o carte obisnuita. Puteti marca pagini evidentia pasaje si memora textul selectat.

Daca vreti sa ascultati muzica preferata, tot ce trebuie sa faceti este sa conectati castile stereo incluse, in jackul de 3,5 mm. Puteti asculta melodiile preferate in format mp3. De asemenea puteti viziona videoclipurile preferate gratie display-ului performant TFT de 7 inch

Bucura-te de poze în modul portret sau panoramic. Pentru a comuta intre moduri, doar roteste tableta.

ALLDRO dispune de tehnologie WIFI care va permite conectarea la retele locale de comunicatie fara fir. Va puteti conecta rapid si simplu. Din miscare. In cafenele, in cluburi, in restaurante sau la aeroport, oriunde este afisata sigla WIFI. Odata conectat prin WIFI, va puteti verifica mailul sau puteti accesa orice pagina de internet.

Cu ajutorul functiei de WIDGET, puteti aduce aplicatiile importante in ecranul principal de acces. Si puteti modifica de cite ori va schimbati prioritatile.

Sau poti urmari filmele preferate full HD pe televizorul de acasa cu ajutorul cablului HDMI. Conecteaza doar tablet PC-ul la intrarea HDMI a televizorului, si videoclipurile tale sau streamingurile de pe YOUTUBE le vei vedea pe televizorul tau la o rezolutie Full HD.

mai multe detalii gasiti pe www.allview.roNavigare articole
Articolul anterior Orange Tablet - o tableta Andoid de 7 inch Aplicaţii periculoase în Android market. Articolul urmator

Rating 2.68/5
Rating: 2.7/5 (228 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
2 + 6 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori