Blog / Recenzii Mobile > Android > Ulysse Nardin Chairman primul smartphone Android de lux

Ulysse Nardin Chairman primul smartphone Android de lux

Published by admin on 23-Mar-2010 (1752 vizualizari)

Ulysse Nardin Chairman este un smartphone de lux creat de un producător elvețian de ceasuri, Ulysse Nardin.
Lansarea telefonului Ulysse Nardin Chairman a fost anunțată de ceva timp dar abia acum s-au aflat toate detaliile tehnice ale noului telefon.
În fotografiile de mai jos puteți observa un sistem mecanic ca la ceasuri, nu este doar de decor, dacă vă întrebați ce este, aflați că este un sistem cinetic ce poate genera energie adițională pentru încărcarea bateriei. Astfel telefonul poate rezista, timp de 30 de zile în standby și pana la 8 ore de convorbiri, fără să fie încărcat de la o sursă de curent.

Şi pentru a fi un smartphone adevărat noul Ulysse Nardin Chairman folosește ca sistem de operare platforma Android, are un touchscreen de 3.2 inch, sistem de recunoaștere a amprentelor, conectivitate 3G, cameră de 8 megapixeli, poate reda fișiere video în format HD, are 32 GB memorie internă, procesor ARM-based Freescale i.MX și diferite aplicații instalate. Partea electronică a telefonului este realizată în colaborare cu cei de la SCI Innovations.
Dacă vă place telefonul trebuie să știți că puteti alege culoarea, telefonul se face doar pe comandă, iar preţul unui Ulysse Nardin Chairman începe de la 12.800 $ și poate ajunge la 49.400$, în funcţie de model.

Navigare articole
Articolul anterior Vodafone 845 va fi cel mai ieftin telefon Android Samsung lanseaza smartphone-ul I9000 Galaxy S Android 2.1 Articolul urmator

Rating 2.62/5
Rating: 2.6/5 (334 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
8 + 8 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori