Aplicații Download > Aplicații Windows Phone > Uber pentru Windows Phone

Uber pentru Windows Phone

Publicat pe: 28-Feb-2015 | Instalări: 703
______________________________________________________

Descriere: Uber pentru Windows Phone

Uber este o alternativa la serviciile clasice de taxi. Instalati aplicatia Uber pe telefonul vostru Windows Phone si in cateva minute aveti la dispozitie o masina sa va duca oriunde doriti in Bucuresti.

Aplicatia Uber functioneaza pe majoritatea smartphone-urilor (Android, www.softmobil.ro/modules/wfdow ... file.php?cid=141&lid=1376 sau www.softmobil.ro/modules/wfdow ... file.php?cid=141&lid=1377) si functioneaza prin gasirea automata a adresei unde te afli, comanda rapida catre cea mai apropiata masina si vizualizarea in timp real a masinii ce urmeaza sa vina.

Pentru a utiliza Uber nu ai nevoie de cash, plata se face prin numai cu cardul de credit dupa terminarea cursei. Costurile curselor nu difera foarte multe de cele cu taxiul, din contra pot fi chiar mai mici deoarece soferii uber nu folosesc tot felul de dispozitive pentru pacali clientul.

Aplicatia Uber este gratuita iar pentru a utiliza serviciile Uber trebuie sa va faceti un cont si sa va inregistrati cardul bancar. Cardul se inregistreaza in aplicatia securizata Uber, un sistem de plati sigur utilizat in peste 50 de tari, fara riscul ca datele voastre sa fie furate sau sa aveti alte probleme. Plata se face automat dupa terminarea cursei, contravaloare serviciului se extrage de pe card. Iar cand ajungi la destinatie primesti si chitanta pe email cu toate detaliile.

Rating:   (0 Voturi)

Recenzii:  (0)

 
Versiune: 2.3.5.1 | Instalări: 703 | Mărime: 7 Mb | Autor: Uber
Pret: Gratis | OS: Windows Phone 8 sau mai nou | Licența: Free | Limitări: Fara limitari

SoftMobil.ro - Aplicatii gratuite Android, iPhone, Samsung pentru telefoane si tablete Recenzii / Comentarii
Fii primul care scrie o recenzie despre Uber pentru Windows Phone."

Alte aplicații adăugate de: admin
Lidl Plus (20-Oct-2021)
Hype Simulator (20-Oct-2021)
Google Classroom 2021 (20-Oct-2021)
DreamBox Camera (26-Jul-2020)
Viber Messenger (26-Jul-2020)
Brave Privacy Browser (26-Jul-2020)
Sonometru (Sound Meter) (26-Jul-2020)