Aplicații Download > Aplicații Windows Phone > Antivirus / Securitate > Kaspersky Mobile Security for Windows Mobile

Kaspersky Mobile Security for Windows Mobile

Publicat pe: 17-Mar-2010 | Instalări: 3233
______________________________________________________

Descriere: Kaspersky Mobile Security for Windows Mobile

Kaspersky Mobile Security rezolvă acele probleme pe care nu vrei să le întâlnești când ai un smartphone. Poţi avea siguranţa că smartphone-ul şi datele stocate pe el beneficiază de acelaşi nivel de siguranță ca PC-ul tău.

Kaspersky Mobile Security cuprinde cea mai variată gamă de caracteristici ce se regăsesc în soluțiile de securitate pentru smartphone-uri, protejând împotriva pierderii și furtului, păstrând totodată datele personale departe de atacurile hackerilor.
Protecţie Anti-Furt Kaspersky


Kaspersky Mobile Security protejează datele utilizatorilor în cazul în care smartphone-ul este pierdut sau furat.
* SMS-Block. Dacă telefonul tău este pierdut sau furat, poţi să îţi protejezi datele confidentiale prin blocarea de la distantă a telefonului. Trimite un mesaj text ce contine un cod predefinit către dispozitivul pierdut sau furat. Pentru deblocare trebuie introdusă o parolă cunoscută doar de tine.
* SMS-Find. Îţi poţi localiza telefonul folosind optiunea SMS Find. Trimite un mesaj text cu o parolă către dispozitivul pierdut sau furat si vei primi un link către Google Maps (imediat ce o conexiune GPS este stabilită) care contine coordonatele de identificare a poziţiei telefonului. Din momentul în care afli localizarea telefonului ar trebui să îţi dai seama dacă acesta a fost furat sau l-ai uitat undeva.
* SMS-Clean. Dacă eşti sigur că telefonul tău a fost furat si nu există nicio sansă să-l recuperezi, poti trimite un mesaj text cu un cod predefinit prin care să stergi toate datele stocate pe dispozitiv.
* SIM Watch. În cazul în care cineva înlătura cartela SIM din telefonul tău, dispozitivul este automat blocat iar dacă o nouă cartela SIM este introdusă, functia SIM Watch îţi trimite automat un mesaj cu noul număr al telefonului.

Criptare
* Selecteaza un fişier în care să stochezi informatiile criptate. Kaspersky Mobile Security va permite accesul în acest fişier doar după introducerea unei parole definite de tine.
* Fisierele vor rămâne criptate chiar dacă cineva înlătură cardul de memorie din smartphone si încearcă să acceseze continutul acestuia cu ajutorul unui PC.
* Atunci când parola este introdusă, fişierul va rămâne accesibil pentru a spori usurinta în utilizare, până în momentul în care Kaspersky Mobile Security detectează o perioadă de inactivitate.

Anti-Spam
* Kaspersky Mobile Security poate functiona în modul „whitelist" (acceptă apeluri si mesaje din partea unei liste limitate de contacte) sau în modul „blacklist" (acceptă apeluri si mesaje de la toate numerele, cu exceptia celor mentionate în listă).
* După primirea unui apel sau a unui mesaj text nedorit, numărul poate fi adăugat la o listă neagră (blacklist) prin simpla apăsare a unui buton.
* La lista neagră pot fi adăugate cuvinte sau fraze pentru a te asigura că anumite tipuri de mesaje sunt blocate.

Control Parental
* Atunci când este instalat pe telefonul unui copil, Kaspersky Mobile Security poate bloca apelurile sau mesajele către numerele nedorite (inclusiv către numere cu suprataxă).
* Functia SMS Find te poate ajuta să aflii întotdeauna unde este copilul tău (necesită suport GPS).

Prevenirea atacurilor hackerilor
* Componenta antivirus a Kaspersky Mobile Security controlează activitatea fisierelor în timp real si poate realiza scanări antivirus la cerere sau programate pentru întregul dispozitiv
* Bazele de date antivirus sunt actualizate automat prin intermediul unei conexiuni Internet sau în timpul sincronizării cu un calculator.
* Paravanul de protectie (firewall) continut de Kaspersky Mobile Security analizează conexiunile de retea si blochează potentialele atacuri. Există trei nivele de protectie: minimă, recomandată sau maximă.

Actualizare automată
Baza de date a antivirusului se actualizează automat la intervale setate de utilizator. Actualizarile sunt valabile prin WAP/HTTP (GPRS, EDGE, WiFi, etc.) sau prin PC în timpul sincronizării.

Rating:   (0 Voturi)

Recenzii:  (0)

Telefoane compatibile:
  • Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1, 6.5

 
Versiune: 9.0.0.48 | Instalări: 3233 | Mărime: 5.2 Mb | Autor: kaspersky.com
Pret: Gratis | OS: Windows Mobile | Licența: Free to try | Limitări: Trial

SoftMobil.ro - Aplicatii gratuite Android, iPhone, Samsung pentru telefoane si tablete Recenzii / Comentarii
Fii primul care scrie o recenzie despre Kaspersky Mobile Security for Windows Mobile."

Alte aplicații adăugate de: admin
DreamBox Camera (26-Jul-2020)
Viber Messenger (26-Jul-2020)
Brave Privacy Browser (26-Jul-2020)
Sonometru (Sound Meter) (26-Jul-2020)
Google Classroom (24-May-2020)