Blog / Recenzii Mobile > Aplicaţii Noi > Facebook Lite o aplicaţie ce consumă puţin trafic de net

Facebook Lite o aplicaţie ce consumă puţin trafic de net

Published by admin on 16-Jul-2015 (22993 vizualizari)

Facebook Lite este o nouă aplicaţie special realizată pentru a consuma foarte puţin trafic de date şi pentru a funcţiona pe toate telefoanele şi tabletele Android.

Chiar dacă nu ai un telefon performant iar internetul tău mobil se mişcă încet, această aplicaţie reuşeşte să funcţioneze foarte bine.

Facebook Lite ocupă putin spaţiu de stocare, nu se blochează, nu se închide singură şi cel mai important este foarte rapidă pe orice telefon.

Cu Facebook Lite poţi vorbi cu prietenii tăi, primeşti notificări, comentezi, vezi ce au mai distribuit amicii tai, postezi pe pagina ta, încarci fotografii.

Facebook Lite - DOWNLOAD


Singurul dezavantaj al acestei aplicaţii este faptul că nu poţi urmări clipuri video, dar dacă utilizezi această versiune Lite se presupune că nu vrei ca traficul de date să se termine rapid când urmăreşti un filmuleţ.In concluzie Facebook Lite este o aplicatie foarte utila recomandata acelora care au un telefon mai putin performant iar abonametul sau carte au putiti MB inclusi.Navigare articole
Articolul anterior Vezi filme și seriale pe tabletă sau telefon Cum te conectezi gratuit la net cu WifiMapper Articolul urmator

Rating 3.20/5
Rating: 3.2/5 (909 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
2 + 9 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori