Blog / Recenzii Mobile > Aplicaţii Noi > Cum să instalezi Pokemon Go pe telefoanele Android şi pe iPhone

Cum să instalezi Pokemon Go pe telefoanele Android şi pe iPhone

Published by admin on 13-Jul-2016 (11114 vizualizari)

Pokemon Go este unul din cele mai de succes jocuri lansate în ultima perioadă. Încă de la lansarea pe 6 iulie Pokemon Go a atras foarte mulţi utilizatori din America, unde a fost lansata initial. În toată lumea oamenii se plimbă pe stradă cu ochii in smartphoneuri în căutarea pokemonilor virtuali.

Jocul este o combinaţie între realitatea virtuală şi acţiunea în lumea reală. În joc ai la dispoziţie hărţi pentru locurile unde te afli, telefonul vibrează când apare un pokemon în jurul tău iar când deschizi camera telefonului pokemonii apar suprapuşi peste lumea reală, îi poţi vedea şi le poţi face poze.

Pentru telefoanele Android aplicaţia Pokemon GO nu a fost încă lansată oficial pentru România şi nu se poate descărca din Google Play dar o puteţi instala de pe Softmobil.ro. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să permiteţi din setările telefonului instalarea aplicaţiilor şi din alte surse.

Pokemon Go pentru telefoanele Android - DOWNLOAD

Pentru iPhone o poţi instala dacă schimbi regiunea contului tău Apple cu una din urmatoarele: Statele Unite, Australia, Canada, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Franta. (Settings – General – Language&Region ).

Pokemon Go pentru iPhone - DOWNLOADNavigare articole
Articolul anterior Cum te conectezi gratuit la net cu WifiMapper Opreşte tăierile ilegale de pădure cu aplicaţia Inspectorul Pădurilor Articolul urmator

Rating 2.54/5
Rating: 2.5/5 (745 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
2 + 4 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori