Blog / Recenzii Mobile > Android > Cât costă serviciile de streaming video online prezente în România?

Cât costă serviciile de streaming video online prezente în România?

Published by admin on 21-Jun-2023 (1461 vizualizari)

Serviciile de streaming online au devenit o opțiune populară pentru divertismentul la cerere. Desi torentele si site-urile pirat inca mai sunt utilizate pentru vizionarea online de filme si seriale românii utilizeaza din ce in ce mai mult aplicații de streaming (Netflix, HBO Max, etc), care oferă conținut diversificat, de la filme și seriale, la emisiuni TV și conținut original.

In continuare va prezentam cele mai populare aplicații de streaming disponibile în România, cat costa abonamentul pentru fiecare precum, o privire de ansamblu asupra caracteristicilor lor si link de instalare pe telefonul tau.


Netflix este cea mai cunoscuta și utilizata platforme de streaming online la nivel mondial. Aceasta oferă o gamă variată de filme, seriale, documentare și conținut original. Utilizatorii pot accesa conținutul prin intermediul aplicației Netflix disponibilă pe diverse dispozitive, inclusiv smart TV-uri, telefoane mobile, tablete și computere personale.

Pret abonament Netflix pentru România
- 4,99 Euro / luna -1 dispozitiv (calitate video HD)
- 9,99 Euro / luna -2 dispozitive (calitate video Full HD)
- 11,99 Euro / luna -4 dispozitive (calitate video Ultra HD)

Instaleaza aplicatia Netflix pe telefonul tau

HBO Max este platforma de streaming online a celebrului canal HBO, oferind acces la seriale HBO de succes, filme, documentare și conținut original dar producții Warner Bros., producții locale și multe altele. Aplicatia HBO Max este disponibila pentru toate dispozitivele.

Pret abonament HBO Max pentru România - 4,99 Euro / luna sau 39,90 Euro / an

Instaleaza aplicatia HBO Max pe telefonul tau


Disney+ a devenit rapid o alegere populară pentru iubitorii de filme și seriale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic.

Pret abonament Disney+ pentru România - 29,99 Lei / luna sau 299,90 Lei / an

Instaleaza aplicatia Disney+ pe telefonul tau


Prime Video este serviciul de streaming online al Amazon, cu ajutorul aplicației Amazon Prime Video, utilizatorii pot accesa o varietate mare de filme, seriale, emisiuni TV și conținut original.

Pret abonament Amazon Prime Video pentru România - 13.99 Lei /Lună

Instaleaza aplicatia Amazon Prime Video pe telefonul tau

SkyShowtime este o aplicație de streaming online ce oferă o gamă diversificată de conținut de divertisment, inclusiv seriale, filme, documentare și emisiuni TV.

Preț abonament SkyShowtime pentru România - 3,99 Euro / lună

Instaleaza aplicatia SkyShowtime pe telefonul tau


În concluzie, aplicațiile de streaming online oferă utilizatorilor din România oportunitatea de a accesa conținut diversificat și de a se bucura de divertisment la cerere în confortul propriului lor cămin. Indiferent de preferințele dumneavoastră în materie de conținut, există o aplicație de streaming potrivită pentru a vă satisface nevoile de divertisment.Navigare articole
Articolul anterior 10 Aplicatii obligatorii pentru noul tau telefon Android

Rating 2.94/5
Rating: 2.9/5 (255 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
1 + 2 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori