Blog / Recenzii Mobile > Android > 10 Aplicatii obligatorii pentru noul tau telefon Android

10 Aplicatii obligatorii pentru noul tau telefon Android

Published by admin on 21-Oct-2016 (15324 vizualizari)

Ti-ai cumparat primul tau smartphone Android sau tocmai ti-ai schimbat telefonul? Softmobil.ro iti spune care sunt cele mai importante si utile aplicatii gratuite pe care trebuie sa le instalezi pe smartphone-ul tau.

1. WhatsApp Messenger (instaleaza) - este o aplicatie de mesagerie online prin care poti comunica cu toti cei pe care ii ai in lista de contacte din telefon. Mai mult, trimiti mesaje audio si poti transfera fotografii sau alte fisiere.
2. Aplicatia Facebook (instaleaza) - mai mult ca sigur ca iti verifici contul de facebook mai tot timpul. Aplicatia Facebook pentru telefoanele Android iti permite sa vezi cele mai noi postari, sa dai like-uri si share, sa citesti comentarii sau sa iti publici propriile postari.


3. Instagram (instaleaza) - sigur faci multe fotografii cu telefonul, cu aceasta aplicatie iti poti incarca fotografiile in contul tau Instagram, le poti adauga numeroase filtre si efecte si le poti pastra intr-un loc sigur de unde le poti accesa de pe alt computer sau tableta.


4. Shazam (instaleaza) - iti place muzica dar nu recunosti intotdeauna melodiile pe care le auzi. Shazam este aplicatia care iti recunoaste orice melodie pe care o auzi la radio, la TV sau chiar la vecini cand dau muzica tare. Aplicatia afiseaza numele formatiei sau numele artistului, numele melodiei si ofera link catre youtube pentru a asculta melodia.


5. Adobe Acrobat Reader pentru Android (instaleaza) - cu aceasta aplicatie poti deschide orice document in format PDF. Fie ca este o carte sau o factura aplicatia te ajuta sa vizualizezi rapid continutul oricarui fisier PDF.6. AVG AntiVirus FREE 2016 Android (instaleaza) - securitatea informatiilor de pe telefon este foarte importanta, de aceea ai nevoie de un antivirus bun care sa te  protejeze impotriva virusilor si a aplicatiilor periculoase.  
AntiVirus FREE 2016 scaneaza aplicatiile inainte de instalare, poate localiza telefonul in caz ca il pierzi sau iti este furat, reduce consumul bateriei, optimizeaza sistemul, poate ascunde fotografii si alte date importante, poate bloca accesul la anumite aplicatii.7. Google Chrome (instaleaza) - acest browser ramane si pe telefon unul din cele mai bune aplicatii pentru navigarea pe internet. Se poate sincroniza cu browser-ul pe care il folosesti pe computer, astfel aveti acces la bookmarkuri, istoricul de navigare indiferent de dispozitivul pe care il folosesti.


8. Waze - GPS, Harti si Trafic (instaleaza) - daca esti sofer sau ajutor de sofer atunci iti trebuie o aplicatie pentru navigatie GPS. Waze este o aplicatie foarte buna in Romania, ofera harti actualizate, indrumare vocala in limba romana, informatii din trafic (aglomeratii, politie, accidente)


9. VLC Player pentru Android (instaleaza) - un player audio si video gratuit care poate reda orice film sau melodie din telefonul tau.

10. AccuWeather (instaleaza) - una din cele mai bune aplicatii meteo. Aceasta aplicatie iti afiseaza temperatura destul de exact si prognoza meteo pe 15 zile si  astfel iti poti programa calatoriile si activitatile in aer liber.
Navigare articole
Articolul anterior Photos o nouă aplicație de la Google pentru fotografiile tale Cât costă serviciile de streaming video online prezente în România? Articolul urmator

Rating 3.17/5
Rating: 3.2/5 (782 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
8 - 1 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori