Blog / Recenzii Mobile > Aplicaţii Noi > Opreşte tăierile ilegale de pădure cu aplicaţia Inspectorul Pădurilor

Opreşte tăierile ilegale de pădure cu aplicaţia Inspectorul Pădurilor

Published by admin on 19-Jul-2016 (10190 vizualizari)

Începând de astăzi aveţi posiblitatea să contribuiţi la reducerea taierilor ilegale de pădure prin verificarea rapida a camioanelor care transportă lemne. Aplicaţia Inspectorul Pădurilor este o aplicaţie pentru telefoanele şi tabletele Android ce permite verificarea camioanelor care transportă material lemnos în orice zonă din România.

Aplicaţia poate fi folosită de oricine are un telefon Android pentru verificarea şi reclamarea celor care transporta ilegal buşteni şi astfel poate contribui la reducerea tăierilor ilegale de copaci.

Aplicaţia Inspectorul Pădurilor este uşor de folosit, de fiecare dată când vedeţi un camion care transportă material lemnos puteţi introduce numărul de înmatriculare în această aplicaţie şi în câteva secunde puteţi vedea dacă este un transport de lemne legal sau ilegal. După verificare aplicaţia afişează urmatoarele mesaje: Acest transport are cod valid ( în cazul unui transport legal) şi varianta a doua — Acest transport nu are cod valid (pentru un transport posibil ilegal). În cazul în care aplicaţia afişează transportul ca ilegal puteţi suna la 112 pentru a-l reclama.

Descarcă aplicaţia Inspectorul PădurilorNavigare articole
Articolul anterior Cum să instalezi Pokemon Go pe telefoanele Android şi pe iPhone

Rating 2.81/5
Rating: 2.8/5 (701 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
8 - 5 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori