Aplicații Download > Aplicații Android > Optimizare Android > Files de la Google: eliberați spațiu pe telefon

Files de la Google: eliberați spațiu pe telefon

Publicat pe: 20-Sep-2019 | Instalări: 25
______________________________________________________

Descriere: Files de la Google: eliberați spațiu pe telefon

Instalează Files de la Google una din cele mai bune aplicații pentru administrarea fișierelor și a spațiului de stocare de pe telefon.

Aplicatia Files îți poate elibera spațiul de stocare de pe telefon, găsești rapid fișiere, poze, documente în telefon, poți trimite fișiere altor persoane sau poți face un backup în cloud pentru a mari spațiul de pe telefon.

ELIBERAȚI MAI MULT SPAȚIU - cu doar câteva atingeri, puteți elibera spațiu mai rapid și mai ușor ca niciodată: ștergeți fotografiile și meme-urile vechi din aplicațiile de chat, eliminați dubluri, ștergeți aplicații nefolosite, goliți memoria cache și altele.

VERIFICAȚI SPAȚIUL DE STOCARE - folosiți Files pentru a vedea spațiul rămas pe telefon și cardul SD. Transferați ușor fișiere pe un card SD pentru a elibera spațiu pe telefon, chiar din aplicație, sau folosiți funcția integrată de eliminare a fișierelor.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI PERFORMANȚELE TELEFONULUI - cu Files, veți avea suficientă memorie disponibilă, iar telefonul va funcționa optim. Veți primi regulat o solicitare de a elimina fișierele temporare sau nedorite pentru a elibera imediat spațiu.

GĂSIȚI FIȘIERE MAI RAPID - veți găsi mai repede fotografii, videoclipuri și documente pe telefon. Files folosește filtre, nu dosare, astfel încât organizarea e mai intuitivă. Files de la Google, instrument de gestionare a fișierelor și de răsfoire a spațiului de stocare, vă ajută să găsiți rapid ce căutați.

GESTIONAȚI UȘOR FIȘIERELE - căutați fișiere cu ajutorul categoriilor și filtrelor. Afișați, ștergeți, mutați, redenumiți sau distribuiți orice fișier. Sortați fișierele după dimensiune pentru a înțelege ce anume ocupă spațiul. Răsfoiți prin toate GIF-urile dvs. Căutați și distribuiți videoclipul descărcat săptămâna trecută. Totul cu doar câteva atingeri.

TRIMITEȚI FIȘIERE OFFLINE - trimiteți fotografii, videoclipuri, documente sau aplicații altor utilizatori ai aplicației din apropiere. Cu viteze de până la 480 Mbps, aplicația este rapidă, gratuită și funcționează fără internet, deci nu consumă date mobile. Asociați-vă telefonul cu cel al unui utilizator de Files din apropiere.

FACEȚI BACKUP FIȘIERELOR ÎN CLOUD - dacă doriți să păstrați un fișier, selectați-l din meniul Files și faceți backup în Google Drive sau în altă aplicație de stocare în cloud. Îl veți putea păstra cât doriți, fără să ocupe spațiu pe telefon.Rating:   (0 Voturi)

Recenzii:  (0)

 
Versiune: 1.0.268596566 | Instalări: 25 | Mărime: 11 Mb | Autor: Files
Pret: Gratis | OS: Android 5.0 sau mai nou | Licența: Free | Limitări: Fara limitari

SoftMobil.ro - Aplicatii gratuite Android, iPhone, Samsung pentru telefoane si tablete Recenzii / Comentarii
Fii primul care scrie o recenzie despre Files de la Google: eliberați spațiu pe telefon."

Alte aplicații adăugate de: admin
Google Classroom (24-May-2020)
Google Traducere v.2020 (24-May-2020)
Chestionare auto DRPCIV (24-May-2020)
Snapchat pentru Android (24-May-2020)
MyBRD Mobile (24-May-2020)
Facebook Lite (24-May-2020)
George Romania - BCR (24-May-2020)
Libra Mobile Banking (13-Jan-2020)
Romania Tv Free (13-Jan-2020)