Blog / Recenzii Mobile > Telefoane Noi > Puma Phone - telefonul cu panou solar

Puma Phone - telefonul cu panou solar

Published by admin on 05-Jul-2010 (2900 vizualizari)

Anunțat in luna februarie telefonul Puma de la Sagem urmează, in sfârșit, să ajungă in magazinele din unele tari din Europa, printre care și România (alte tari Germania, Marea Britanie, Italia, Olanda, Franta, Elvetia, Austria, Grecia, România, Macedonia, Slovenia).
Ceea ce diferențiază Puma Phone de alte telefoane este panoul solar de pe spatele telefonului, panou ce poate ajuta la încărcarea bateriei.
Puma Phone va costa 399 EUR fără conectare, dar va costa mai puțin dacă încheiați un contract cu operatorii de telefonie mobila, la cumpărarea telefonului .


Ca specificații Puma Phone este un telefon mediu: are un touchscreen QVGA de 2.8 inch, GPS și Busola, slot card microSD, conectivitate HSPA, camera de 3.2 megapixeli ce este cuplata cu o alta camera de pe fata mobilului și pot fi utilizate la apeluri video.
Pe partea de software telefonul vine cu aplicații instalate pentru navigare pe internet, email, mesagerie instant și player audio video.Navigare articole
Articolul anterior Sony Ericsson Vivaz Pink - smartphone pentru fete Aşa ar putea arăta viitorul smartphone HTC Articolul urmator

Rating 2.45/5
Rating: 2.4/5 (294 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
4 + 5 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori