Blog / Recenzii Mobile > Android > Cele mai ieftine tablete cu Android

Cele mai ieftine tablete cu Android

Published by admin on 10-Jun-2011 (3494 vizualizari)

În ultimul timp tabletele au devenit foarte folosite și foarte accesibile ca preț.
Astăzi vă prezentăm cele mai ieftine cinci tablete cu sistem Android.
Sunt tablete cu ecran mic, sistem de operare Android și care vă permite să vă bucurați de un dispozitiv ultra portabil pentru navigarea pe internet, pentru a citi cărți în format electronic, pentru mesagerie instant sau jocuri.
Dacă nu dispuneți de un buget foarte mare acest articol vă ajută să vă faceți o părere despre ceea ce puteți cumpăra cu nu foarte multi bani.

1. Tableta Goclever TAB I71 - preț 399 Lei

Este una din cele mai ieftine tablete costa doar 399 de lei, astfel nu puteți avea mari pretenții de la ea.
Are procesor de 1GHz si 4 GB memorie flash ce poate fi extinsă cu un card SD, ecran Resistiv single-touch de 7 inci, internet Wireless b/g, nu are 3G si are o camera foto destul de mica de 0.3 pixeli.
Pe partea de software are sistem Android 2.3 si acces la aplicațiile din Android market.

 


2. Tableta Coby MID 7022 - 529 Lei

Această tabletă este ceva mai avansată ca prima, ca specificații are procesor de 1.0GHz, ecran 7 inci, 512MB DDR3, 4GB memorie , Wi-Fi și sistem Android 2.3

Ca puncte în plus tableta Coby are ecran Moultitouch (o puteți controla cu mai multe degete), are accelerometru ce este util pentru multe aplicații și jocuri.
Tableta Coby vine cu husă, cablu de date pentru conectarea la computer și caști incluse.
Are și un E-book reader inclus iar autonomia bateriei este de pana la 5 ore.

 

3. Tableta Evolio Evotab2 - 549 Lei

Evolio Evotab2 este o tableta comercializată sub un brand românesc, nu pot sa spun ca este româneasca deoarece este concepută și realizată în China.

Este cu doar 20 de lei mai scumpă decat Coby MID dar mult mai buna ca specificații tehnice decât cea de mai sus. În primul rând are o memorie flash de 8 GB iar autonomia bateriei este de până la 10 ore, deci dublu față de Coby.

Evolio Evotab2 vine cu sistemul operare Android 2.3 dar se poate updata la Android 4.0, cea mai noua versiune, cu suportul celor de la Evolio.
Alte specificații ar mai fi internetul prin WiFi (b/g) sau 3G dacă îi adăugați un modem extern, poate citi cărți in format electronic, are cameră de 0.3 px, ecranul de 7 inci și microfon încorporat, vine cu căști și cablu de date.
Un punct în minus pentru această tabletă este lipsa accelerometrului (G-Sensor, e același lucru) anumite aplicații și jocuri folosesc aceasta funcție.

Este disponibilă în două culori, alb și gri închis.

 

4. Tableta Coby MID 7022 - 549 Lei

Tableta Coby MID 7022 vine cu cel mai nou sistem de operare Android 4.0.3 în rest specificațiile tehnice sunt asemănătoare celorlalte: procesor Cortex A8 1.0GHz, ecran de 7 inci, memorie 4GB, acces la internet prin Wi-Fi, accelerometru.
Și această tabletă Coby vine ca accesorii cu husă, cablu de date și căști. Coby MID 7022 este disponibilă în doua culori roșu și negru.

 

5. Tableta Prestigio MultiPad 3384 - 599 Lei

Tableta Prestigio MultiPad 3384B este o tabletă mai mare, are un ecran TFT de 8.4 inci cu o rezoluție mare și tot ca punct în plus este accesul la internet prin WiFi 802.11b/g/n.

În minus la aceasta tableta ar fi ecranul care este doar single-touch (o singura atingere), lipsa camerei și a microfonului și sistemul Android 2.3, o versiune mai veche.

Prestigio MultiPad beneficiază de un procesor ARM Cortex-A8 1.0GHz, memorie 4GB, accelerometru, un difuzor, e-book reader, o aplicație office preinstalată. Ca accesorii vine cu husă și cablu USB.

 Navigare articole
Articolul anterior Controlaţi din calculator smartphone-ul Android cu LazyDroid Web Desktop Instalare Android 2.3.3 pe Samsung Galaxy S I9000 Articolul urmator

Rating 2.45/5
Rating: 2.5/5 (297 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
0 + 6 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori