Blog / Recenzii Mobile > Telefoane Noi > Nokia Lumia 510 cel mai ieftin smartphone cu sistem Windows Phone

Nokia Lumia 510 cel mai ieftin smartphone cu sistem Windows Phone

Published by admin on 23-Oct-2012 (3520 vizualizari)

Nokia a prezentat astăzi modelul Lumia 510 un smartphone ieftin cu sistem de operare Windows Phone 7.5.
Nokia Lumia 510 va avea un preț de 199 dolari (aproximativ 150 euro) și se vrea un concurent pentru telefoanele cu Android.
Deși se vrea o alternativă pentru telefoanele cu Android cred că nu prea are șanse, singurul atu al acestui telefon este ecranul de 4 inch, în rest multe telefoane cu Android au specificații mult mai bune la un preț chiar mai mic. In plus cei de la Android au foarte multe aplicații disponibile, pe când pentru Windows Phone sunt mult mai puține și nici nu cred ca se vor dezvolta foarte mult în scurt timp pe partea de aplicații.

Lumia 510 are un ecran tactil de 4 inch (singurul lucru notabil) cu o rezoluție de 800x400 pixeli, un procesor Snapdragon de 800 Mhz, 256 memorie RAM, 4Gb memorie internă si 7 GB stocare online Microsoft SkyDrive. Acest Lumia nu are slot pentru card de memorie SD asa că trebuie să vă multumiti cu cei 4Gb din telefon.
Camera acestui model este de 5 megapixeli, ceea ce asigură poze de o calitate decentă si cam atât.

Nokia Lumia 510 va fi lansat mai intai in magazinele din CHina si India si apoi probabil peste tot in lume.Navigare articole
Articolul anterior Nokia Lumia 820 are Windows Phone 8, ecran de 4.3 inch şi... Google Nexus 4 s-a lansat astăzi, prețul e acceptabil Articolul urmator

Rating 2.70/5
Rating: 2.7/5 (328 voturi)

Comentariile sunt responsabilitatea autorilor. Nu suntem responsabili pentru continutul lor.
Autor Thread

Publica comentariu

Toate comentariile necesita aprobarea unui administrator
5 + 7 = ?  
Scrie rezultatul
Poti introduce rezultatul de maxim 10 ori